We Mail – helppoa viestintää

We Mail on standardoitu kirjeiden ja sähköisten viestien lähetyspalvelu. Helppo, nopea ja luotettava tapa tavoittaa asiakkaasi.

we-mail-wemail-print-solution-postnord-stralfors.jpg

Luotettavaa viestintää

We Mail on käytännöllinen ja nopea viestintäratkaisu. Voit lähettää useita eriä päivässä sähköisenä viestinä tai kirjeenä - jakelu tapahtuu jopa saman päivän aikana. Prosessi on automatisoitu ja optimoitu.
Hyödynnämme kirjejakelussa Postin lajittelupalvelua. Lisäksi ohjaamme kirjeitä automaattisesti Jakeluyhtiö Suomen alueelliseen jakeluun, joka on nopea sanomalehtien varhaisjakelua hyödyntävä kirjeiden jakelupalvelu.

Täydellinen jäljitettävyys

Voit seurata lähettämiesi aineistojen tilannetta vaikka älypuhelimella ja jäljittää ne aina yksittäiseen kirjeeseen asti. Track & Trace -lisäpalvelumme antaa tietoja viestien statuksesta ja jakelukanavasta.

Kustannukset hallintaan

We Mail mahdollistaa personoitujen kirjeiden lähettämisen kustannustehokkaasti. Sama lasku sisältää kaikki We Mailiin kuuluvat asiat: materiaalin, suunnittelun, työn, tulostuksen, kuorituksen ja postikulut. Näin saat kustannukset hyvin hallintaasi. Paljon aikaa säästävän ratkaisun kustannukset ovat hyvin hallinnassa.

Personoidut lähetykset

Määritä itse viestien ulkoasu, värillisyys, postiluokka ja jakelukanava (kirje ja sähköiset kanavat).