3D Solutions

3D Solutions tuo uusia mahdollisuuksia liiketoiminnan parantamiseen: Voit näyttää myyntitapaamisessa asiakkaan mukaan yksilöidyn tuotteen, valmistaa yksittäisen varaosan tarpeen vaatiessa tai testata monia eri prototyyppiversioita maksamatta niistä omaisuuksia. Vain mielikuvitus on rajana – eikä aiempaa osaamista tarvita.

Printing-hand_875px.jpg

3D Solutions-palvelumme avulla voit luoda fyysisen tuotteen helposti, nopeasti ja edullisesti. Palveluun kuuluvassa 3D-portaalissa voit tilata helposti 3D-tulosteen tai tehdä ostoksia haluamastasi verkkokaupasta. Kirjaudut vain sisään ja teet tilauksen – ja seuraavaksi tuote jo lähetetään sinulle.

3D-portaali

Luo mitä tahansa – vain mielikuvitus on rajana

3D-tulostus on huomattavasti nopeampaa ja erittäin paljon edullisempaa kuin ruiskuvalu: ruiskuvalumuotin kehittäminen voi maksaa kymmeniätuhansia euroja. Nyt siis yhdenkin tuotekappaleen valmistaminen on taloudellisesti mahdollista. 3D-tulostuksella voidaan lisäksi tuottaa geometrisia muotoja, joita on vaikea toteuttaa ruiskuvalun avulla.

3D-tulostimella voidaan tulostaa portaattomasti muuttuvia kovuuksia kumin pehmeydestä kiven kovuuteen, mikä ei ole mahdollista perinteisessä ruiskuvalussa. Lisäksi sillä voidaan tulostaa saman istunnon aikana tuotteita, joissa on liikkuvia osia – esimerkiksi kierrettäviä kansia tai liikkuvilla sangoilla varustettuja silmälaseja.

Täysin uusia liiketoimintamahdollisuuksia

Nämä ominaisuudet avaavat täysin uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Esimerkiksi ortopedi voi tulostaa röntgenkuvan potilaasta ja suunnitella toimenpiteen sen avulla tarkasti. Myyjä voi esitellä myyntitapaamisessa fyysisen tuotteen, joka on mukautettu täsmälleen mahdollisen asiakkaan tarpeisiin – ja vielä testata tuotetta asiakkaan ympäristössä. Uudesta prototyypistä voidaan tulostaa useita erilaisia versioita, joita testaamalla voidaan valita parhaiten toimiva. Jos tietynlaista varaosaa on vaikea löytää, sellainen voidaan tulostaa. Ja jos haluat ihailla itseäsi vaikkapa aidon näköisenä supersankarina, sekin onnistuu.

Ei edellytä aiempaa osaamista

Parasta 3D Solutions-palvelussamme on, että se ei edellytä sinulta aiempaa osaamista. Liitännäisen avulla voit tulostaa 3D-tuotteen halutessasi suoraan CAD-ohjelmasta. Jos sinulla ei ole omaa CAD-osaamista, voit yhdellä napsautuksella ottaa yhteyden PostNord Strålforsin asiantuntijoihin, jotka auttavat sinua kehittämään tarvitsemasi tuotteen.

Huippuluokan suojaus

Jotta voit olla asiakkaanamme varma, että tuotetiedostosi eivät joudu vääriin käsiin, kaikki 3D-portaalissamme käsiteltävät tiedot salataan. Vasta kun aktiivisesti kutsut toisen henkilön, kuten PostNord Strålforsin asiantuntijan, käsittelemään tietoja, ne tulevat kutsun vastaanottajan sataville. Olemme lisäksi tehneet salassapitosopimuksen kaikkien asiakkaidemme kanssa.

Useita materiaalityyppejä

Voimme tällä hetkellä tulostaa kovamuoveja (akrylaattimuoveja), kestomuoveja, ABS-muoveja ja nailonia.