Summit-2020_FI_Hero_3-1.jpg

Smarter Communication Summit 2020 - virtuaalinen ja pohjoismainen tapahtuma

Maailma on muuttunut ja niin myös Smarter Communication Summit. Tänä vuonna toteutamme älykkäämmän viestinnän huippukokouksemme virtuaalisena ja pohjoismaisena tapahtumana ­– alusta loppuun. Nyt emme pelkästään puhu digitalisoinnista vaan myös toteutamme sitä virtuaalisten paneelikeskustelujen, haastattelujen, pääpuheenvuorojen ja vuorovaikutusmahdollisuuksien avulla.

Voit seurata tapahtumaa kotoa tai toimistolla yhdessä työkavereiden kanssa.  Tapahtuma on kaikissa Pohjoismaissa samana päivänä. Keynote-puhujien esitykset ovat englanniksi, mutta suomalaiset asiakastarinat sekä paikalliset puheenvuorot toteutetaan suomen kielellä.

Tämän vuoden teema on "Connecting the dots”, koska tulevaisuuden asiakasuskollisuus muodostuu vahvistamalla digitaalista vuoropuhelua kaikissa asiakaskohtaamisissa. Oikeassa paikassa ja oikeaan aikaan käydyn digitaalisen dialogin avulla voit luoda arvoa asiakkaillesi ja lisätä asiakasuskollisuutta.

Yksi pääpuhujistamme on Alex Hunter, entinen Virgin Groupin Head of Digital, jonka puheenvuoro käsittelee uusia digitaalisen viestinnän työkaluja ja ratkaisuista.

Aika: Keskiviikko 21.10.2020
Paikka: Linkki tilaisuuteen julkaistaan myöhemmin
Hinta: Me tarjoamme tilaisuuden
Kohderyhmä: Tapahtuma on tarkoitettu sinulle, joka vastaat asiakaskokemuksesta ja/tai viestinnän digitalisoinnista tai työskentelet näiden aiheiden parissa


Ilmoittaudun mukaan!

Tapahtumat SCS 2020

Ohjelma

Koko ohjelma esitellään syyskuussa.

Keynote-puhujat

Alex Hunter

Alex Hunter

"Incredible Customer Experience in the 21st century"
Kuinka muuntaa satunnaiset kävijät elinikäisiksi asiakkaiksi? Brändiasiantuntija ja sijoittaja Alex Hunter on auttanut joitakin maailman suurimmista organisaatioista luomaan uskollisuutta ja luomaan fantastisia asiakaskokemuksia yhdistämällä innovatiivisen luovuuden ja uuden teknologian. Esityksessään Alex tutkii uskollisuuden psykologiaa ja paljastaa joitain parhaimmista taktikoistaan, joilla voit pitää asiakkaasi tyytyväisinä.

Entinen Virgin Groupin Head of Digital. Hänen vastuullaan oli Virgin Group -brändin globaali digitaalistrategia sekä Sir Richard Bransonin henkilökohtainen digitaalinen strategia.

Ole Petter Nyhaug

Ole Petter Nyhaug

”Ainutlaatuinen näkemys teollisuudesta ja markkinoiden kehityksestä”
Norjalainen analysointiasiantuntija Ole Petter Nyhaug on tunnettu markkina-analyyseistään ja hän on toiminut analyytikkona maailman vahvimpien brändien parissa. Ole Petter auttaa intohimoisesti yrityksiä löytämään ja dokumentoimaan uusia mahdollisuuksia markkinoilla kuluttajatiedon ja innovatiivisten menetelmien avulla.

Norjan suurimman markkina- ja kuluttajakäyttäytymistä tutkivan yrityksen Opinion AS:n osakas ja luova johtaja.

Kuva: Hampus Lundgren / NHO

Ilmoittaudu mukaan

Varaa paikkasi nyt. Voit myös kertoa kollegalle tapahtumasta!


Kyllä haluan mukaan!


Lisätietoja tai kysymyksiä, ota yhteyttä osoitteeseen pekka.suomi@stralfors.fi.

Tervetuloa!

Mika Penttilä
General Manager
PostNord Strålfors

YHTEISTYÖSSÄ

Yhteistyössä: Kivra, MobilePay, Scrive ja Link Mobility