Toimialat Rahoitus & vakuutustoiminta

Turvalliset maksuratkaisut sekä luotonhallinta- ja perintäyhtiöiden parantunut maksuvalmius

Selkeä ja tehokas viestintä on luotonhallinta- ja perintäyhtiöille olennaisen tärkeää. Epäselvät laskut ja hankalat maksuratkaisut aiheuttavat kuitenkin ongelmia useissa vaiheissa. Keskittymällä asiakasviestintään ja maksamisen sujuvuuteen voidaan lyhentää maksuaikoja ja parantaa asiakaskokemusta.

Maksuaikojen lyhentäminen ja asiakasviestinnän turvalliset kokonaisratkaisut

Luotonhallinnassa, perinnässä ja factoringissa keskitytään auttamaan velallista pääsemään veloista ja lyhentämään velkojen maksuaikaa. Monet laskut maksetaan kuitenkin tarpeettoman myöhään, ja pahimmassa tapauksessa ne jäävät kokonaan maksamatta. Epäselvä viestintä ja joustamattomat maksuratkaisut vievät aikaa yrityksiltä, velallisilta ja asiakkailta. Ja mikä pahinta, seurauksena on huono asiakaskokemus.

Kehittämällä asiakasviestintää ja maksukokemusta luotonhallinta- ja perintäyhtiöillä on hyvät mahdollisuudet nopeuttaa maksamista, ylläpitää hyviä asiakassuhteita ja auttaa velallista tervehdyttämään talouttaan.

PostNord Strålfors tarjoaa yksilöllisiä ja turvallisia viestintäratkaisuja, jotka auttavat luotonhallinta- ja perintäyhtiöitä noudattamaan lakeja ja sääntöjä tällä erittäin säännellyllä toimialalla.

Haluan lisätietoja

Räätälöidyt ja turvalliset viestintäratkaisut

Payment-experience_16-9.jpg

Sujuva maksukokemus oikean kanavan kautta

Autamme luotonhallinta- ja perintäyhtiöitä lähettämään laskut nopeasti oikeille henkilöille ja oikeita kanavia pitkin. Lisäksi maksamiseen tarjoamme useita ratkaisuja. Digitaaliset postilaatikot, mobiililaskut ja mobiilimaksut lyhentävät aikaa maksukehotuksesta maksamiseen, ja fyysisten laskujen toimitusvarmuus on puolestaan erinomainen.

Selkeä viestintä nopeuttaa velan maksua

Selkeä viestintä nopeuttaa velan maksua

Vähennä maksuviiveiden tai maksujen laiminlyönnin riskiä toimittamalla keskeiset viestit nopeasti, turvallisesti ja helppokäyttöisesti. Turvallinen ja automaattinen viestinnän hallinta vähentää työlästä hallinnointia ja takaa, että tiedot ovat kätevästi niitä tarvitsevien saatavilla.

Turvalliset viestintäpalvelut

Turvalliset viestintäpalvelut

Luotonhallinta- ja perintäyhtiöiden on noudatettava toimialan lakeja ja varmistettava, että koko viestintäketju saapuvista lähteviin ja vastaanotettaviin viesteihin on turvallinen. Painetun ja sähköisen viestinnän palvelumme auttavat yhteistyökumppaneitamme hoitamaan viestinnän nopeasti ja kustannustehokkaasti ja varmistamaan samalla korkean tietoturvatason.

Lowellin ratkaisu mullistaa perintäalan:

”Keskitymme aina siihen, että asiakkaamme saavat maksunsa, mutta samalla huolehdimme heidän asiakkaistaan etsimällä yksilöllisiä ratkaisuja, joiden avulla he voivat maksaa – ja pitkällä tähtäimellä palata takaisin maksavina asiakkaina ja vahvemman henkilökohtaisen talouden kanssa.”

Lowellin Head of Digital & Innovation Jens Lindeblad
Lowellin Head of Digital & Innovation Jens Lindeblad


Lowell logoAlektum Group logoAVIDA logoIntrum logoMarginalen Bank logoPayEx logoRiverty logoSileo Kapital logoVisma logo

Referenssit

Finvoicer

Luotettavaa ja turvallista laskunvälityspalvelua

Finvoicer on suomalainen taloushallinnon ja laskutuspalveluiden tuottamiseen erikoistunut yritys. Finvoicerin kantava ajatus on sujuvoittaa asiakkaan taloushallintoa, jotta heidän aikaansa menee mahdollisimman vähän kaikkeen muuhun kuin yrityksen kehittämiseen. Sähköinen laskujen välitys on kriittinen osa ohjelmistoa ja automatisointia. Siksi Finvoicerin yhteistyökumppanina toimii PostNord Strålfors.

Lowell_16-9.jpg

Lowellin ratkaisu mullistaa alan

Lowell panostaa digitaaliseen palvelukehitykseen. Tärkeimpiin hankkeisiin kuuluu yksinkertaisten ja nopeiden mobiilipalveluiden kehittäminen. – Haluamme olla alan johtava toimija, joten meidän pitää jatkuvasti keksiä uusia tapoja, joilla asiakkaille voidaan tarjota parhaita ratkaisuja, sanoo Lowellin Head of Digital & Innovation Jens Lindeblad.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Hyvä maksukokemus nopeuttaa velan maksua

Hyvä maksukokemus nopeuttaa velan maksua

Eri asiakkailla ja velallisilla on erilainen maksuvalmius ja erilaiset mieltymykset viestinnän ja maksutapojen osalta. Siksi on tärkeää, että luotonhallinta- ja perintäyritykset suhtautuvat maksukokemukseen tärkeänä osana koko asiakaskokemusta.

Miten perintäala voi vähentää tietosuojariskejä

Miten perintäala voi vähentää tietosuojariskejä

Perintäyhtiöt käsittelevät suuria määriä arkaluonteisia henkilötietoja (velkoja), ja niiden on kussakin maassa noudatettava toimialan sääntelykehystä. Tietosuojan puutteet voivat johtaa sakkoihin, ja pahimmassa tapauksessa seurauksena voi olla perintäluvan ja siten liikevaihdon menetys.

Perinnästä asiakaskeskeiseen vuoropuheluun

Perinnästä asiakaskeskeiseen vuoropuheluun

Perintäala kehittyy, kun yhä uusia digitaalisia ratkaisuja luodaan ja otetaan käyttöön. Täyttääkseen yhteiskuntavastuunsa nyt ja tulevaisuudessa on yritysten hyödynnettävä tekniikkaa ja siirryttävä perinnästä kohti asiakaslähtöistä vuoropuhelua. Näin asian näkee Kredinorin uusista tuotteista ja palveluista vastaava johtaja Andreas Komnæs: – Alan on uudistettava toimintatapojaan täyttääkseen yhteiskunnan odotukset.

Ota yhteyttä!

Haluatko lisätietoja siitä, miten asiakaskokemus voidaan optimoida ja siitä saadaan kustannustehokkaampi? Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.

Jukka Leivonen
Manager of Partnerships & New Sales
+358 400 820 110
jukka.leivonen@stralfors.fi

Lähetä viesti

Jukka-Leivonen_500px_Bg-grey_WG3_3.jpg