Summit-2020_16-9.jpg

Älykkäitä asiakaskokemuksia

Tänä vuonna Smarter Communication Summit pidettiin ensimmäisen kerran pohjoismaisena ja täysin digitaalisena tapahtumana. Jos sinulla ei ollut mahdollisuutta seurata sitä suorana, sinulla on nyt mahdollisuus nähdä se tallenteena. Täällä voit katsoa kaikkiin Keynote puheet sekä asiakastarinat päivän agendalta.

Customer-IQ-1_16-9.jpg

Customer IQ

Kuinka hyvin yrityksessäsi ymmärretään asiakkaita? Opi parantamaan asiakaskokemusta. Opi parhailta ja päihitä muut.

Webinars_16-9_2.jpg

Osallistu Webinaareihimme

Webinaarimme ovat kaikille avoimia, ilmaisia katsauksia digitaalisten ja perinteisten viestintäpalveluiden maailmasta. Ne on suunnattu kaikille toimijoille, jotka haluavat tehostaa liiketoimintaansa digitalisoinnin avulla ja palvella yritys- ja kuluttaja-asiakkaitaan nopeammin ja luotettavammin.

Nordea_16-9.jpg

HTML-lasku on helppo valinta Nordea Finansille

Siirtyminen dynaamiseen laskutukseen on antanut Nordea Finansin asiakkaille mahdollisuuden päättää, miten he haluavat vastaanottaa tietoja. Lyhyemmät läpimenoajat tuotannosta jakeluun helpottavat myös ajankohtaisten tietojen toimittamista asiakkaille nopeasti laskun kautta.

AI_16-9.jpg
Melanie-Mitchel_Expert.jpg

Tekoäly päihittää terveen ihmisjärjen shakissa

Tietotekniikkainsinööri Melanie Mitchell on ollut amerikkalaisen tekoälytutkimuksen keskiössä vuodesta 1984. Kehitys on ollut monilla alueilla odotukset ylittävää, mutta on osoittautunut, että tekoäly on kaikkein vaikein pähkinä purtavaksi.

Tomas-Lundstrom_16-9.jpg
Tomas-Lundstrom_Expert.png

”Vaikutus tulee näkymään kaikilla konkreettisia tuotteita valmistavilla aloilla”

Tomas Lundström, Head of 3D at PostNord Strålfors, vastaa 7:ään kysymykseen 3D tulostuksen kehitysnäkymistä.

3D-print_16-9.jpg
Axel-Nordin_Expert.jpg

Näin 3D-tulostus voi muuttaa maailmankauppaa

Tulevatko 3D-tulostimet korvaamaan perinteiset valmistusmenetelmät ja tuhoamaan kansainvälisen kaupan? Vai näemmekö sen sijaan teknologisen muutoksen, joka johtaakin kaupan kasvuun? Tästä asiantuntijat kiistelevät.

Mattias-Noren_16-9_2.jpg
Mattias-Noren_Expert_NY.png

Vuoden digitalisoitumistrendit

Ovatko lisääntynyt markkinoinnin kohdentaminen ja entistä suurempi tarve asiakkaan yksityisyyden suojalle ristiriidassa keskenään? Head of Business Development Mattias Norén kertoo näkökulmansa viiteen kysymykseen, joihin yrityksen täytyy ottaa kantaa vuoteen 2020 mennessä.

Gen-Z_16-9.jpg
Anders-Parment_Expert.png

Sano hei uusille työtovereillesi

Kun 1950-luvulla syntyneet jäävät eläkkeelle, Z-sukupolvi ottaa heidän paikkansa. Monilla työpaikoilla on juuri nyt käynnissä sukupolvenvaihdos. Elämäntapa-asiantuntija ja käyttäytymistieteilijä Lovisa Sterner selittää, mitä tämä merkitsee dynamiikan kannalta.

Newsletter-Bg_3-1_FI.jpg

Tilaamalla uutiskirjeemme

Saat vinkkejä. Miten luodaan kannattavia asiakassuhteita? Mitkä ovat viestinnän viimeisimmät trendit ja mitkä kanavat ovat tehokkaimpia? Tilaamalla uutiskirjeemme voit lukea asiakasviestinnän viimeisimmistä trendeistä kertovia kiinnostavia artikkeleita ja haastatteluja.

Tilaa uutiskirje