Välty aikaa vievältä viestintävirtojen hallinnalta

Asiakkailta, viranomaisilta ja yrityksiltä saapuva viestintä kulkeutuu useiden eri kanavien kautta.

Kaiken saapuvan tiedon kokoaminen ja lähettäminen sähköisesti oikeisiin järjestelmiin tai oikeille vastaanottajille on aikaa vievä haaste.

PostNord Strålforsin Input Management -ratkaisut huolehtivat kaikesta saapuvasta viestinnästä – niin fyysisestä kuin digitaalisesta – automaattisesti ja turvallisesti kanavasta riippumatta. Näin sinun ei tarvitse käyttää kallisarvoista aikaa viestinnän hallintaan.

Käänny asiantuntijoidemme puoleen:

ota yhteyttä
landingpage_intro_630px_portrait.jpg

Tehokasta viestintää kanavasta riippumatta

PostNord Strålforsin Input Management -ratkaisut käsittelevät kaiken saapuvan viestinnän tehokkaasti kanavasta riippumatta. Tämän jälkeen viesti jaetaan oikeille vastaanottajille turvallisten rajapintojen kautta, jotka ovat täysin integroitavissa omiin asiakirjanhallintajärjestelmiisi.

Landingpage_IM_EN_885px.png

Input Management -ratkaisumme

Multichannel-IM_875px.png

Multichannel Input Management

Multichannel Input Management -ratkaisu huolehtii digitaalisen ja fyysisen saapuvan viestinnän hallinnasta puolestasi – täysin automaattisesti.

Scanning_Foto_875px.jpg

Scanning

Scanning-ratkaisu digitalisoi fyysisen viestinnän kirjeistä paperiarkistoihin ja lähettää sen niihin IT-järjestelmiin, joissa tietoja tarvitaan.

eArchive_875px.jpg

eArchive

Sähköisen eArchive-arkiston kautta pääset käsiksi kaikentyyppisiin tietoihin nopeasti, joustavasti ja kustannustehokkaasti – vuorokauden ympäri.