Tervetuloa Smarter Communication Day 2018 -tapahtumaan

Onko agendallasi uudet teknologiat ja digitaaliset liiketoimintamahdollisuudet? Älä jätä väliin tämän vuoden Smarter Communication Day:ta. Tutkimusmatkaa exponentiaalisten teknologioiden ja megatrendien maailmaan sekä niiden vaikutukseen toimialoihin ja käyttäytymiseen.

SCD-2018_FI_Animate_1200.gif

Päivä: Keskiviikko 10. lokakuuta klo 8-13
Paikka: Finlandia talo, Mannerheimintie 13e, 00100 Helsinki
Hinta: Tilaisuus on maksuton, mutta paikkoja on rajoitettu määrä. PostNord Strålfors tarjoaa aamiaisen ja lounaan
Kohderyhmä: Asiakaskokemuksen ja/tai viestinnän digitalisoinnin parissa työskentelevät
Viimeinen ilmoittautumispäivä: Tiistai 2.10


ILMOITTAUDU HETIOhjelma

Nopean muutoksen ja digitalisaation aikana ei riitä että tarkentaa ja parantaa. Useimmilla aloilla on tarve ajatella koko liiketoimintamalli uudelleen. Tulevaisuuden haasteet edellyttävät disruptiota – kehitystä, joka haastaa nykytavan. Tule kuuntelemaan oivaltavia puhujia ja opi lisää mm. keinoälystä, mobiilimaksamisen ratkaisuista, 3D tulostamisesta ja Omnichannel ratkaisuista.

Täysi ohjelma julkaistaan pian.

KEYNOTE PUHUJAT

Perttu Pölönen

Disruptiivinen yrittäjyys

Perttu Pölönen – Keksijä, futuristi, säveltäjä

Perttu Pölönen luennoi tulevaisuuden megatrendeistä, disruptiosta ja exponentiaalisen ajattelutavan taidosta. Opi millainen tieto tulee olemaan arvokasta tulevaisuudessa ja mitkä seuraukset uusilla teknologioilla on elämäämme.

Opiskellessaan Sibelius Akatemiassa Perttu keksi Sävelkellon, sovelluksen musiikinteorian opetuksen tueksi. Sittemmin hän voitti Euroopan suurimman nuorille suunnatun tutkimuskilpailun (EUCYS) ja on valmistunut Singularity University -tulevaisuusyliopistosta, joka sijaitsee NASAn tutkimuskeskuksessa Kaliforniassa. Siellä hän perusti hyväntekeväisyysjärjestön 360ed, joka kehittää opettajankoulutusta Myanmarissa virtuaalitodellisuusteknologiaa käyttäen. 

Märtha Rehnberg

Teknologinen intuitio

Märtha Rehnberg – partneri DareDisrupt

Märtha Rehnberg on teknologiaoptimisti ja kriittinen ajattelija. Luennollaan hän puhuu ”teknologisesta intuitiosta” uusina taitoina, jotka ovat keskeisiä Big Dataan ja tekoälyyn (AI) liittyvissä digitaalisissa teknologioissa.

Se on ymmärrystä uusien teknologioiden yhdistämisestä uusien palveluiden ja markkinoiden luomiseksi sekä uusien asiakkaiden tarpeiden täyttämiseksi.

Jo kolmena vuonna peräkkäin on Märtha nimetty ”tulevaisuuden johtajaksi ” St. Gallen Symposiumissa ja Innotribe, Carlisle & Callagher Consulting Group ja Digital Finance Institute ovat määritelleet hänet ”FemTech-johtajaksi”. Luento pidetään englanniksi.

 

Ilmoittaudu

Ilmoittaudu nyt ja varmista paikkasi. Voit myös vinkata kollegallesi tapahtumasta.


ILMOITTAUDU HETI


Kysymyksiä? Ole yhteydessä Maaret Virtaseen p. 020 740 4100.

Tervetuloa!

Johanna Starck
Toimitusjohtaja
PostNord Strålfors OY