Toimitamme viestintäratkaisuja vastaanottajan ehdoilla

PostNord Strålforsin toiminta ei muutu, se vain vahvistuu entisestään.
Olemme jatkossakin yritys, joka toimittaa ensiluokkaisia viestintäratkaisuja, ja tekemällä selkeää ja strategista yhteistyötä koko PostNordin kanssa voimme vahvistaa tarjoustamme huomattavasti.

access-stralfors_875x580_2jpg.jpg

Tarjoamme laajan valikoiman palveluja sekä markkinointiviestinnän että hallinnollisen viestinnän alalla. Tästä lähtien olemme asiakkaidemme mukana koko prosessin ajan, analyysista ja strategioista, tietojen käsittelyn sekä viestien ja kanavien optimoinnin kautta tehokkaaseen jakeluun.

PostNord Strålfors on vahva toimija digitaalisen viestinnän alalla. Kehitämme ja tarjoamme viestintäratkaisuja yrityksille, joilla on paljon asiakkaita. Ydinosaamistamme on käsitellä suuria määriä muuttuvia tietoja ja jakaa niitä oikeille ihmisille oikeaan aikaan ja oikean kanavan kautta. Käytännössä se merkitsee sitä, että autamme asiakkaitamme luomaan vahvoja suhteita omiin asiakkaisiinsa. Tämä tapahtuu yhä useammin useiden eri kanavien kautta sekä automatisoidun ja yksilöidyn viestinnän avulla.

PostNord Strålforsille vahvempi yhteistyö PostNordin kanssa merkitsee uusia mahdollisuuksia, kun yhdessä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa etsimme tulevaisuuden viestintäratkaisuja. Kaikkein parhaiten me onnistumme, kun saamme olla mukana alusta alkaen ja tarttua kaikkiin haasteisiin kokonaisvaltaisesti. Silloin tuloksena on asiakaskohtainen ja tehokas ratkaisu, jossa me yhdessä hyödynnämme tekniikan kaikkia mahdollisuuksia.

PostNord Strålfors on toimija, joka ajattelee aina viestintää vastaanottajan ehdoilla. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Voimme auttaa nyt täyttämään paljon enemmän viestintätarpeita kuin koskaan aikaisemmin.