PostNord Stratasysin 3d-tulostuskumppaniksi

5.2.2018 – PostNord Strålfors, joka on osa PostNord konsernia ja Pohjoismaiden johtava viestintä- ja logistiikkaratkaisujen tarjoaja, ilmoitti tänään tehneensä kumppanuussopimuksen Stratasysin (Nasdaq: SSYS) kanssa. Stratasys on maailman johtava soveltavien additiivisten teknologiaratkaisujen tarjoaja. Kumppanuuden ansiosta PostNord Strålfors voi hyödyntää Stratasysin additiiviseen valmistukseen liittyvää osaamista ja teknisiä ratkaisuja ja tarjota näin tarvepohjaisia osatuotanto- ja toimituspalveluja monenlaisille asiakkaille PostNordin logistiikkaverkostossa.

Stratasys_872px_NY.jpg

PostNord Strålforsin strategiaan kuuluvat toiminta asiakkaiden digitalisaatiokumppanina ja disruptiivisen teknologian mahdollisuuksien tehokas hyödyntäminen. PostNord Strålfors on määritellyt additiivisen valmistuksen yhdeksi "vaiheeksi" yrityksen palvelutarjonnassa. Valmistusmalli on vastaus asiakkaiden alati muuttuviin tarpeisiin, sillä PostNord Strålforsin perinteiset 2D-tulostuspalvelut yhdistyvät siinä uusiin tarvepohjaisiin 3D-tulostusvalmiuksiin. Stratasysin tuella PostNord Strålfors kartoittaa myös uusia markkinamahdollisuuksia eri toimialoilla.

– Me PostNord Strålforsilla haluamme olla asiakkaiden digitalisaatiokumppani, ja siksi meidän on pyrittävä jatkuvasti kehittämään digitaalisia palvelujamme ja etsittävä uusia liiketoimintamahdollisuuksia, toteaa PostNord Strålforsin konsernijohtaja Ylva Ekborn.

– Stratasysistä saamme kumppanin, joka additiiviset valmistustekniikat on todettu hyviksi monilla toimialoilla. Stratasys on markkinajohtaja, jonka kanssa voimme kasvaa ja kehittyä yhdessä.

PostNord Strålforsin tarvitseman paikallisen tuen, kuten koneet, palvelut ja asiantuntemuksen tarjoaa Stratasysin alueellinen kumppani Protech. Hankintoihin kuuluu Stratasys J750, maailman ainoa markkinoilla oleva täysivärinen 3D-monimateriaalitulostin.

– Protechin sitoutuneen paikallisen tuen avulla aiomme integroida tämän tekniikan nopeasti palvelutarjontaamme ja tuoda sen pian asiakkaidemme käyttöön, Ylva Ekborn lisää.

Kysy kysymyksiä:
PostNord Strålfors Media relations
media@stralfors.com

PostNord ja PostNord Strålfors

Me toimitamme! PostNord on johtava viestintä- ja logistiikkapalvelujen tarjoaja Pohjoismaiden alueella sekä Pohjoismaiden ja muun maailman välillä. Huolehdimme kotitalouksien ja yritysten postipalveluista Ruotsissa ja Tanskassa. Vahvan osaamisemme ja jakeluverkostomme avulla kehitämme pohjoismaisia vaihtoehtoja tulevaisuuden viestintää, verkkokauppaa, jakelua ja logistiikkaa varten. Vuonna 2016 konsernilla oli noin 33 000 työntekijää, ja sen liikevaihto oli runsaat 38 miljardia Ruotsin kruunua. Emoyhtiö PostNord AB on ruotsalainen julkinen osakeyhtiö, jonka pääkonttori on Ruotsin Solnassa. Lue lisää osoitteesta www.postnord.com

PostNord Strålforsin kehittämien ja tarjoamien viestintäratkaisujen avulla yritykset, joilla on paljon asiakkaita ja toimittajia, saavat aivan uusia mahdollisuuksia asiakassuhteidensa vahvistamiseen ja palvelun henkilökohtaisuuden lisäämiseen. Digitaalisen alustamme avulla mahdollistamme saumattoman viestinnän riippumatta vastaanottajan käyttämästä kanavasta. PostNord Strålfors on osa PostNord-konsernia, joka on Pohjoismaiden johtava viestintä- ja logistiikkapalvelujen tarjoaja. PostNord Strålforsilla on yhteensä 750 työntekijää Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa, ja sen liikevaihto oli 220 miljoonaa euroa vuonna 2016.

About Stratasys

Stratasys (NASDAQ: SSYS) is a global leader in applied additive technology solutions for industries including Aerospace, Automotive, Healthcare, Consumer Products and Education. For nearly 30 years, a deep and ongoing focus on customers' business requirements has fueled purposeful innovations – 1,200 granted and pending additive technology patents to date – that create new value across product lifecycle processes, from design prototypes to manufacturing tools and final production parts. The Stratasys 3D printing ecosystem of solutions and – advanced materials; software with voxel level control; precise, repeatable and reliable FDM and PolyJet 3D printers; application-based expert services; on-demand parts and industry-defining partnerships – works to ensure seamless integration into each customer's evolving workflow. Fulfilling the real-world potential of additive, Stratasys delivers breakthrough industry-specific applications that accelerate business processes, optimize value chains and drive business performance improvements for thousands of future-ready leaders around the world.