Ei enää aikaa vievää hallintotyötä: uudet ratkaisut automatisoivat viestintävirtasi

Vaatiiko saapuvan viestinnän käsittely tarpeettoman paljon hallinnollista työtä?
PostNord Strålforsin uudet Input Management -ratkaisut mahdollistavat kaiken saapuvan viestinnän automaattisen käsittelyn sekä viestien lähettämisen yhtenä virtana.

ima108483_web-landscape.jpg

Sisaryhtiömme PostNord Scanning on yhdistetty PostNord Strålforsiin. Fuusion ansiosta tuotevalikoimamme on vahvistunut kolmella toimivaksi todistetulla Input Management -ratkaisulla: 

Multichannel Input Management

Ratkaisu käsittelee automaattisesti kaiken saapuvan digitaalisen ja fyysisen viestinnän kanavasta riippumatta, olipa kyse sitten digitaalisista postilaatikoista, verkkoportaaleista, sähköposteista tai kirjeistä. Tiedot lähetetään tämän jälkeen oikeaan IT-järjestelmään ja oikealle vastaanottajalle suojatun rajapinnan kautta.
Lue lisää Multichannel Input Management -ratkaisusta 

Scanning

Scanning-ratkaisun avulla digitalisoit kaiken fyysisen viestinnän, olipa kyse sitten päivittäin saapuvista laskuista ja kirjeistä tai kirjoista ja vanhoista paperiarkistoista. Digitalisoidut tiedot lähetetään sitten niihin IT-järjestelmiin, joissa niitä tarvitaan.
Lue lisää Scanning-ratkaisusta 

eArchive

Digitaalinen eArchive-arkisto kuuluu jo entuudestaan ratkaisuihimme. Nyt se monipuolistuu entisestään, sillä digitaalinen arkisto voi arkistoida automaattisesti kaiken, niin digitaalisen kuin fyysisen saapuvan viestinnän. Sen kautta pääset käsiksi kaikkiin tietoihisi nopeasti, joustavasti ja kustannustehokkaasti – ympäri vuorokauden.
Lue lisää eArchive-ratkaisusta